Ιθαγενείς

Με λίγα λόγια..

Είμαστε δύο, είμαστε τρείς, είμαστε χίλιοι ιθαγενείς. Νέοι και νέες, μέλη και φίλοι του περιοδικού Άρδην και της εφημερίδας Ρήξη.

Σκοπός μας κι επιθυμία μας η συγκρότηση ενός μαζικού, ιθαγενικού ανατρεπτικού κινήματος στην Ελλάδα, το οποίο θα παλέψει για την την Εθνική ανεξαρτησία, Άμεση Δημοκρατία, την Κοινωνική χειραφέτηση και την Οικολογία και θα αποτινάξει τους ζυγούς των ξένων επικυρίαρχων και της ελληνικής ολιγαρχίας των καναλαρχών, των πολιτικών τζακιών, των εφοπλιστών και των μεγαλό-εργολάβων. Γιατί όπως λένε και οι συν-ιθαγενείς της Τσιάπας ΥΑ BASTA! (Φτάνει πιά!).

11 thoughts on “Με λίγα λόγια..

  1. Αυτός που είναι παραπάνω στη μέση είναι ο προπάππους μου! Πού βρήκατε την φωτογραφία του;

  2. Χαθήκανε τα κείμενά σας (25-11-07)

    Επιλογή ή ατύχημα;

  3. Την εικόνα την βρήκαμε μέσα από το google, μας άρεσε και την βάλαμε. Για την σύμπτωση, δε, έχουμε μείνει έκπληκτοι

  4. Βρήκα τη σελίδα σας από τη Ρήξη. Συγχαρητήρια – συνεχίστε!

  5. parakolouthw xronia to ardhn.ap to ligo pou prolava na dw fainetai kalh h selida sas .elpizw na vrethoume kapoia stigmh apo konta .

  6. Το μέιλ μας είναι ithageneis@gmail.com. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μπορείς μέσω αυτού….

  7. Eπιβάλλεται από την δυσχερή πολιτικοοικονομική κατάσταση της Νέας μας Ελλάδας και υπαγορεύεται από το πλήρες ηρωισμού και γενναιότητας παρελθόν μας να αντεπιτεθούμε,να επαναστατήσουμε συνειδησιακά και να αποκηρύξουμε τους <> μας,εθελόδουλους και καλοθελητές..

  8. »….να αποκηρύξουμε τους ‘προστάτες’ μας…..».

  9. Έστω και εν αρχή δύο και τρεις και χίλιου δεκατρείς φλογεροί πατριώτες…

  10. Αρκεί να υπάρξη η συνεκτική οργανωτική δομή που θα μας διατηρήση ακμαίους για την προστασία της πατρίδας μας από τους ποικίλλους μας εχθρούς,ελληνοφώνους απλώς ή ετερογλώσσους.Η σύγκρουση είναι ευθεία και ανυποχώρητη εκεί,στο έσχατο σκαλοπάτι του »αντιεθνικισμού» όπου έχουμε φθάση τη ιδία συναινέσει βέβαια και παραχωρήσει..

  11. Αυτή η πυγμαία οργάνωση είναι που θα μας δώση και το προβάδισμα στην ελληνική λησμονημένη ύπαιθρο προκειμένου τα ιδεολογικά μας βήματα,ένα προς ένα,όπως ειπώθηκε και χθες κατα την συζήτηση,να αποκτήσουν επιτέλους και εναν κινηματικό και αμεσοπαρεμβατικό χαρακτήρα,γεγονός που θα μας δώση,νομίζω,αρκετή ώθηση και επιχειρήματα για να συνεχίσουμε..

περιμένουμε τα σχόλιά σας!