Ιθαγενείς

Σπάμε την ακρίβεια! Δράση της πρωτοβουλίας κατοίκων Μίκρας

Σχολιάστε

Η διάθεση θα γίνει μετά από παραγγελίες στα:
ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου 09:00 -12:00 (καθημερινά εκτός Κυριακής),
ΚΑΠΗ Τριλόφου 10:00 – 13:00 (καθημερινά εκτός Κυριακής),
Κοινοτικό γραφείο Ρυσίου (καθημερινά εκτός Κυριακής),
Τηλεφωνικά στο κινητό τηλέφωνο 6980 505 347      .

Κατά την παραγγελία δηλώνουμε το όνομά μας και την ποσότητα που μας ενδιαφέρει (20, 40 ή περισσότερα κιλά) καθώς επίσης αν μας ενδιαφέρει στο μέλλον η πληροφόρηση και η αγορά άλλων αγροτικών προϊόντων από παραγωγούς (σε συμφέρουσα πάντα τιμή) όπως ρύζι, λάδι, μέλι, αλεύρι, ελιές ή και όποιο άλλο προϊόν εξασφαλίσει η κίνησή μας.
Η πληρωμή θα γίνει απευθείας στον παραγωγό στον χώρο παράδοσης (Νέο Ρύσιο, πίσω από το κλειστό γήπεδο) κατά την ώρα παράδοσης που θα σας υποδειχθεί την στιγμή της παραγγελίας σας (με μικρή επιτόπια αναμονή), η παραλαβή θα γίνει με απευθείας φόρτωση στο αυτοκίνητό σας από τον παραγωγό.

Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια ακόμη ενσυνείδητη πολιτική δράση με στόχο την αφύπνιση και ενεργοποίηση των πολιτών και της κοινωνίας για την αυτοοργάνωσή τους και όχι μια «απλοϊκή ενθουσιώδης εκδήλωση εθελλοντικού πνεύματος και αλληλεγγύης» όπως θα το ήθελαν όλοι αυτοί οι δόλιοι κάπηλοι δικτατορίσκοι που σε πολλά επίπεδα υπηρετούν, με τον τρόπο τους και συναινούν, στη διάλυση της κοινωνίας και της χώρας, καταστρέφουν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας και έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως σωτήρες.

Μπορούμε και χωρίς μεσάζοντες, ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΡΑ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ δεν θα δεχθούμε να μας φορτώσουν τον λογαριασμό από αυτά που έκλεψαν και τα χρέη που δημιούργησαν αυτοί και οι συμορίες τους.
ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τις ΕΚΛΟΓΕΣ και ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, μόνο έτσι θα κερδίσουμε πίσω τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας ως πολίτες, κοινωνία και χώρα!

περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s