Ιθαγενείς

Για την κλεψιτυπία της αφίσας του Άρδην και της Ρήξης

1 σχόλιο

Το περιοδικό Άρδην και η Εφημερίδα Ρήξη καταγγέλλουν την κλεψιτυπία που έχουν διαπράξει οι λεγόμενοι «αυτόνομοι εθνικιστές», με την αφίσα που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία στο διαδίκτυο. Η αφίσα με τον τίτλο «Καταζητείται» και τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού, κυκλοφόρησε στο οπισθόφυλλο του τελευταίου φύλλου της εφημερίδας Ρήξη και αποτελεί μοντάζ το οποίο έκαναν γραφίστες της εφημερίδας μας. Ξαφνικά, πληροφορηθήκαμε ότι οι επιτήδειοι «αυτόνομοι» έχουν κλέψει την αφίσα, έχουν σβήσει την υπογραφή και την κυκλοφορούν ως δική τους.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη κλεψιτυπίας, ξένη προς οποιαδήποτε πολιτική δεοντολογία. Συνήθως τέτοιες πράξεις προέρχονται με προβοκατόρικη διάθεση είτε από τα ίδια τα ΜΜΕ, είτε από τις διάφορες «ασφάλειες» και τους ποικίλους αστυνομικούς μηχανισμούς. Τώρα, βλέπουμε να αναπαράγονται από τους λεγόμενους «αυτόνομους», οι οποίοι φαίνεται πώς έχουν μάθει να κάνουν πολιτική με διάφορες απάτες, με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι θλιβεροί εξουσιαστές που έχουν φέρει την Ελλάδα σε τέτοια δεινή κατάσταση. Δικαίωμά τους.

Αυτό που δεν είναι δικαίωμά τους, είναι να διασύρουν άλλους χώρους, που ουδεμία σχέση έχουν μαζί τους, με το επίπεδό τους και τις αθλιότητές τους.

Γι’ αυτό και απαιτούμε να αποσύρουν άμεσα την κλεψίτυπη αφίσα. Ας βρουν από αλλού να κλέψουν, μιας και δεν μπορούν να βγάλουν τις δικές τους.

Άρδην – Ρήξη

Advertisements

One thought on “Για την κλεψιτυπία της αφίσας του Άρδην και της Ρήξης

  1. Ναι, πολύ σωστά όλα αυτά, αλλά, κι εσείς, από την άλλη, ίσως, θα μπορούσατε να φτιάξετε μια λι γό τε ρο πε τυ χη μέ νη αφίσα, ώστε να μην βάζετε τους άλλους στον μεγάλο πειρασμό να την κυκλοφορήσουν κι εκείνοι (τοοόσο πετυχημένη που είναι, τι περιμένατε, να μην την κλέψουν; Άγιοι είναι; ) 🙂

περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s