Ιθαγενείς

Χειμερινά ανάκτορα!

Σχολιάστε

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο πως η νεο- οθωμανική Τουρκία προσπαθεί επίμονα να συντονίσει τον πολιτικό έλεγχο των μουσουλμανικών πληθυσμών στην Δυτική Θράκη και στη νότια Βουλγαρία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η κίνηση του ομίλου Ozturk να δημοσιοποιήσει το ενδιαφέρον της για κατασκευαστικές και ενεργειακές επενδύσεις στη Βουλγαρία. Ο ίδιος όμιλος έχει ήδη κατασκευάσει 200 πολυτελή χειμερινά στούντιο στην περιοχή του Μπάνκσο (αξίας 15 εκ ευρώ) και προχωρά σε ακόμα μια επένδυση όμοιων μεγεθών μετά την αγορά τεραστίων εκτάσεων στην περιοχή του Πλόβντιβ. Η πληρότητα στις μονάδες αυτές αγγίζει το χειμώνα το 90% από τουρίστες της Ευρώπης και της Ρωσίας, ενώ το καλοκαίρι αγγίζει το 50%

Με το τρόπο αυτό όχι μόνο η Τουρκία δια του ομίλου Ozturk μετατρέπεται σε…Μπόμπολα της βουλγαρικής κυβέρνησης με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά εξασφαλίζει και  θέσεις εργασίας στην κατασκευή και στη λειτουργία των μονάδων αυτών για τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς, συντονίζοντας αρτιότερα την εθνική και πολιτική τους ενσωμάτωση. Τι απομένει; Η ντόπια εθνομηδενιστική χαβιαροαριστερά να απολαμβάνει τα κρασιά της, στα χειμερινά ανάκτορα του τουρκικού ιμπεριαλισμού, καταγγέλλοντας μεθυσμένη τον ελληνικό ιμπεριαλισμό στα Βαλκάνια…Πίσω ρε!

Βαρούλκος

Advertisements

περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s