Ιθαγενείς

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010- ώρα 19:00

Σχολιάστε

Το Άρδην και η Ρήξη σας προσκαλούν στα εγκαίνια του νέου τους χώρου, που βρίσκεται Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου, στον 8ο όροφο. Εκεί, σ’ ένα ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα, θα λειτουργεί το νέο μας στέκι, το οποίο σκοπεύουμε να λειτουργούμε καθημερινά, ως χώρο συνεύρεσης, συζητήσεων, εκδηλώσεων, προβολών, ή κάπου που μπορεί απλά να πιει κάποιος έναν καφέ, να διαβάσει ένα περιοδικό ή να αγοράσει ένα βιβλίο.
Ξεκινούμε την λειτουργία του χώρου με την παρουσίαση του βιβλίου Νεο-οθωμανισμός, στην οποία θα συμμετέχουν οι Γ. Καραμπελιάς, ο Δ. Αλευρομάγειρος, ο Κρ. Σαλπιγκτής, ο Κ. Καραΐσκος και ο Θ. Τζιούμπας. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ., κι έπειτα θα ακολουθήσει το  κόψιμο της πίττας  και το πάρτυ των εγκαινίων.
Για τον Φλεβάρη ετοιμάζουμε έναν κύκλο συζητήσεων με τίτλο  Έθνος και Παγκοσμιοποίηση και ένα αφιέρωμα στον αντιαποικιακό κινηματογράφο του σκηνοθέτη Τζίλο Ποντεκόρβο, την έναρξη λειτουργίας ενός εργαστηρίου χειροτεχνίας (κατασκευή κεριών κ.λπ), μία ποδηλατική εκδρομή, μια ρεμπέτικη βραδιά και πολλές άλλες συζητήσεις κι εκδηλώσεις.
Σκοπός μας είναι σύντομα να διαμορφώνουμε ένα μηνιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Ο χώρος λειτουργεί συμμετοχικά, με γενική συνέλευση, ενώ στηρίζεται αμιγώς στις συνεισφορές όσων εμπλέκονται σ’ αυτόν. Σας καλούμε να τον στηρίξετε, συμμετέχοντας ενεργά στις δραστηριότητές του, και γιατί όχι;, συνδιαμορφώνοντας το πρόγραμμά του…
Advertisements

περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s